Lukaku oogst veel lof: "Bij Agüero gaat zoiets moeilijker"

Lukaku oogst veel lof:
Zaterdag 05 november 2016 - 14:20   I  

Romelu Lukaku vierde recent zijn 50e doelpunt voor Everton. Vanuit alle hoeken wordt er met lof gezwaaid. Ook Everton-trainer Ronald Koeman kon dus niet ontbreken.

"Hij is zo sterk voorin, hij is snel en een van de meest klinische afwerkers. We werken hard op het afwerken van onze kansen op training doorheen de week en het is indrukwekkend hoe hij scoort en hoe makkelijk dat is voor hem", vertelt Koeman aan The Telegraph. "Hij zal enkel maar meer ervaren en sterker worden. We proberen nog wat beter te pressen maar dat ligt wat moeilijker omdat hij moet weten wanneer hij moet lopen."

"Maar hij is sterk, is beweeglijk, hij kan de bal bijhouden en hij is een van de beste. Ik had Pellè bij Southampton en die was ook heel sterk en lang, erg snel met de voeten ook, maar Rom is beter in het afwerken. Hij is een van de meest complete aanvallers die we hebben. Je kan ook met een lange bal naar hem spelen. Een lange bal spelen naar Agüero gaat moeilijker maar ze zijn allebei topspitsen. Rom is nog maar 23 jaar en het beste moet nog komen."

 

TAGS  I  Everton  I   Ronald Koeman  I   Romelu Lukaku

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024