Anderlecht, AA Gent én Union krijgen geweldige boost voor cruciale matchen

Anderlecht, AA Gent én Union krijgen geweldige boost voor cruciale matchen
Dinsdag 04 april 2023 - 21:30   I   door Redactie

De reguliere competitie nadert stilaan zijn einde. Voor heel wat ploegen staat er nog iets op het spel. Anderlecht en AA Gent hebben beiden een play-off om voor te strijden, terwijl Union geen punten wil laten liggen met het oog op een mogelijke titel.

Alle drie de ploegen komen daarnaast ook nog Europees in actie. AA Gent en Anderlecht staan in de kwartfinale van de Conference League. Union doet het nog net iets beter met een plek in dezelfde ronde in de Europa League.

Het Laatste Nieuws pakte dinsdagavond uit met opvallend nieuws. Al de thuiswedstrijden zullen namelijk afgewerkt worden voor een vol huis: “Bij AA Gent zijn er nog een handvol tickets te koop voor de match tegen West Ham, wie nog hoopt om Anderlecht-AZ bij te wonen is eraan voor de moeite.”

Union begint in de Europa League op verplaatsing bij Bayer Leverkusen. Toch zijn de tickets voor de return een week later al bijna uitverkocht: “Van de 17.000 tickets zijn er nog 62 te koop. Mogelijk komen er volgende week nog zo’n 200 vrij.” Een nokvol stadion is natuurlijk een niet te onderschatten voordeel.

Poll: Zal er een Belgische ploeg doorstoten naar de halve finale?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union  I  AA Gent

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024