Brian Riemer snapt er nu echt helemaal niets van: "Knettergekke beslissing"

Brian Riemer snapt er nu echt helemaal niets van:
Vrijdag 31 maart 2023 - 18:00   I   door Redactie

Ook voor Anderlecht wordt het een zenuwslopend einde van de reguliere competitie. En dat is zelfs aan Brian Riemer te merken.

Normaal de vrolijkheid zelve, maar op de persconferentie in aanloop naar de match van dit weekend tegen Eupen liet hij zich toch even gaan. En dan vooral over het feit dat Charleroi-KV Mechelen herspeeld moet worden.

Waardoor de Karolo's opnieuw over paars-wit naar de achtste plaats en het laatste play-off 2-ticket kunnen springen. "Voor mij is dat gewoon een knettergekke beslissing”, kon Het Nieuwsblad uit zijn mond noteren.  

"Ik begrijp echt niet hoe zoiets kan gebeuren. De match werd om een goede reden gestaakt. Ik begrijp niet dat iets politieks of hoe je het ook wil noemen zo’n weerslag kan hebben op het sportieve." En nog was hij niet uitgeraasd.

Veel eerder

"Net zoals ik niet begrijp dat zoiets nu naar boven komt, in het slot van de competitie. Dat is veel te laat, deze beslissing had veel eerder genomen moeten worden." Ook Riemer wacht dus in spanning of het BAS de beslissing nog zal terugdraaien.

Poll: Vind je dat Riemer gelijk heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Eupen  I  Standard

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024