Anderlecht-icoon Deschacht vreest: “Een ramp voor nationale ploeg!”

Anderlecht-icoon Deschacht vreest: “Een ramp voor nationale ploeg!”
Woensdag 22 maart 2023 - 12:00   I   door Redactie

De Rode Duivels zijn momenteel in Tubeke hun eerste trainingssessies onder Domenico Tedesco aan het afwerken. Daar zijn alle spelers aanwezig.

Spelers als Lukaku en De Bruyne hebben de training hervat na dinsdag nog wat rust te krijgen. Net als bij het A-elftal, staan er ook enkele belangrijke matchen op het programma voor het beloftenteam. De U21 speelt deze zomer het Europees Kampioenschap voor de beloften.

Anderlecht-sterkhouder Yari Verschaeren had zich daar ontpopt tot absolute sterkhouder, die de lijnen van de ploeg uitzette. Bij Sporza laat de T2 van de beloften, Olivier Deschacht, weten dat hij er niet gerust in is: “Het is een ramp. Niet alleen voor Anderlecht, maar ook voor de nationale ploeg!”

Bij de jonge Duivels moet er dus een ‘nieuwe dirigent’ gezocht worden. Raskin haakte al af en Lavia maakte de overstap naar het A-elftal. Keita van Antwerp, Matazo van Monaco, Vranckx van AC Milan en Engels van FC Augsburg lijken in de weegschaal te liggen om de rol van Verschaeren over te nemen.

Poll: Wie moet de rol van Verschaeren overnemen bij de jonge Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024