De Bilde haalt staalhard uit naar déze Belgische topclub: “Onvergeeflijk”

De Bilde haalt staalhard uit naar déze Belgische topclub: “Onvergeeflijk”
Maandag 20 maart 2023 - 19:30   I   door Redactie

Gilles De Bilde kennen we allemaal als ex-Anderlecht-speler en voormalig Rode Duivel. 'De Ket' is inmiddels al enkele jaren aan de slag als journalist/analist.

Die functie vervult hij vooral bij Het Laatste Nieuws en VTM. Bij de Vlaamse krant had hij het maandag over landskampioen Club Brugge: “Het shockeffect na het aanstellen van De Mil lijkt van korte duur te zijn geweest.”

De Bilde vindt Club momenteel ‘een zieke patiënt’: “Ze hebben te weinig jongens die het verschil kunnen maken! De kaarten met het oog op play-off 1 liggen het beste voor AA Gent. Voor Club is dit problematisch.”

“Het ziet er echt niet zo goed uit voor Club Brugge”, gaat hij verder. “Bij Club heb je niemand die het kan oppikken. Sowah en Buchanan scoren niet. Lang dreigt alleen maar en Jutgla is gewoon geen veelscorer.”

Recordtransfer

Dan is er natuurlijk ook nog recordtransfer Roman Yaremchuk. De Oekraïner wordt niet gespaard door De Bilde: “Voor iemand van zestien miljoen euro… Als je dan zó weinig rendement haalt: dat is onvergeeflijk!”

Poll: Vind jij dit net als De Bilde onvergeeflijk?

TAGS  I  Club Brugge

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024