Mannaert verbaast Club-fans met statement over Belgische concurrent

Mannaert verbaast Club-fans met statement over Belgische concurrent
Zaterdag 18 maart 2023 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge verloor zaterdag met 1-0 van KV Kortrijk. Na de overwinning tegen Standard werden ze dus opnieuw met de voetjes op de grond gezet, als die er al af waren geraakt.

Nog voor de match in het Guldensporenstadion stond Club-CEO Vincent Mannaert de pers te woord. Hij gaf een uitgebreid interview bij Het Laatste Nieuws. Daar had hij het onder meer over het Europese parcours van Club.

Blauw-zwart schopte het voor het eerst in de geschiedenis tot de knock-outfase van de Champions League. Toch vindt Mannaert dat niet de strafste Europese prestatie van het seizoen: “Mijn felicitaties voor Union, Gent en Anderlecht.”

“Hun prestaties zijn een zeer goede zaak voor ons voetbal!” Mannaert schat het bravourestuk van één ploeg hoger in dan dat van Club: “Wat Union doet in de Europa League: dát is de strafste Belgische stunt van het jaar.”

Debuut

“Het is nóg iets straffer dan wat wij gedaan hebben in de Champions League, terwijl wij daar toch hebben overwinterd”, concludeert de Club-CEO. “Dat hebben de voorbije dertig jaar maar drie Belgsiche clubs gedaan. Maar Union speelde twee jaar geleden nog in 1B en debuteerde in Europa. Straf!”

Poll: Wat was de strafste Belgische stunt van het jaar in Europa?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Anderlecht  I  AA Gent

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024