‘Paars-wit richt pijlen op déze JPL-sensatie als concurrent voor Slimani’

‘Paars-wit richt pijlen op déze JPL-sensatie als concurrent voor Slimani’
Zaterdag 18 maart 2023 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht neemt het zondag om 16u op tegen OHL. Ariël Jacobs, de Director Football van OHL, heeft een geschiedenis met Anderlecht-trainer Brian Riemer.

Jacobs hielp tien jaar geleden Brian Riemer te lanceren als trainer in Denemarken. Riemer was Jacobs zijn assistent bij FC Kopenhagen. Zondag staan ze dus tegenover elkaar. Beide ploegen tellen evenveel punten.

Dat betekent dat enkel de overwinning goed genoeg is voor zowel Anderlecht als OHL. Ze moeten namelijk beiden twee punten goedmaken op Cercle en het laatste play-off 2 ticket. Deze winter trok RSCA Islam Slimani aan.

De Algerijn doet het bijzonder goed, maar was natuurlijk niet de eerste keuze van het bestuur. Bij Het Nieuwsblad onthullen ze dat Anderlecht in januari OHL-spits Mario Gonzalez op het verlijstje gezet had.

Zomer

Momenteel wordt de Spanjaard door OHL gehuurd van het Portugese Braga. Een winterse overstap naar Anderlecht was dan ook niet echt realistisch. Deze zomer krijgen Fredberg en co. een nieuwe (betere) kans om toe te slaan.

De grote vraag is vooral wáár ze die kans zullen krijgen. OHL heeft naar verluidt een aankoopoptie van 2,75 miljoen euro laten opnemen in het contract van Gonzalez. Dat is natuurlijk best veel geld, al kon hij ook al dertien keer scoren. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Mario Gonzalez ook volgens seizoen in de JPL spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  OHL

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024