Rik De Mil verrast Club-fans over déze ‘floptransfer’: “Een meerwaarde!”

Rik De Mil verrast Club-fans over déze ‘floptransfer’: “Een meerwaarde!”
Zaterdag 18 maart 2023 - 09:00   I   door Redactie

Zaterdagmiddag moet blauw-zwart bevestigen. Vorig weekend wonnen ze thuis tegen Standard, vanmiddag nemen ze het op tegen KV Kortrijk.

In de selectie van Rik De Mil vallen er een aantal zaken op. Allereerst geeft hij heel wat jonge spelers een kans. Spileers zit opnieuw in de selectie, maar ook Talbi, Sabbe en Vermant mogen hopen op speelminuten.

Wie er al zeker géén minuten zal krijgen, is Dedryck Boyata. De (ex-)Duivel heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn periode bij de landskampioen en werd niet geselecteerd. “Hij heeft dit seizoen al veel last gehad van kwaaltjes”, verklaart De Mil.

Bij Het Nieuwsblad is de Club Brugge-trainer duidelijk over Boyata: “Het heeft hem geen goed gedaan dat hij soms te lang bleef doortrainen. We hebben inmiddels een rustig en open gesprek gehad waarin ik duidelijk geweest ben.”

Meerwaarde

“Ik heb gezegd dat hij er nu vooral voor moet zorgen dat hij volledig blessurevrij is. Want pas dan kan je de echte Boyata zien”, concludeert De Mil. “Die is vast en zeker een meerwaarde voor Club! Hopelijk is hij snel weer topfit.”

Poll: Kan Boyata nog een meerwaarde zijn voor Club?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024