‘Club kijgt Belgische concurrentie in verrassend transferdossier’ (VIDEO)

‘Club kijgt Belgische concurrentie in verrassend transferdossier’ (VIDEO)
Donderdag 16 maart 2023 - 11:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge pakten ze woensdag uit met het nieuws dat Rik De Mil tot het einde van het seizoen zal aanblijven als hoofdtrainer.

Het bestuur kan zijn focus daardoor nu verleggen naar volgend seizoen. Ze zijn nog steeds van plan om een nieuwe trainer aan te stellen, maar ze zullen natuurlijk ook weer heel wat spelers aantrekken.

Club pikt de laatste jaren graag talenten weg bij ploegen over de hele wereld. Deze zomer willen ze bijvoorbeeld twee spelers overnemen van FC Barcelona. Kennelijk hebben ze hun vizier ook op een ander toptalent gericht.

Ze tonen volgens journalist Sacha Tavolieri namelijk interesse in de 20-jarige Mamadou Lamine Camara. Althans, dat zouden ze in het verleden gedaan hebben. Tavolieri meldt dat hij niet weet of Club hem nog steeds wil binnenrijven.

Concurrentie

Mochten ze hem nog steeds op hun verlanglijstje hebben staan, dan krijgen ze alvast concurrentie van — niet nader genoemde — ploegen uit de Jupiler Pro League. Verschillende eersteklassers zouden hem willen aantrekken.

Camara is een defensieve middenvelder die momenteel in Marokko speelt. De Senegalees maakte onlangs furore op de Afrika Cup voor -20-jarigen. Zijn contract bij Berkane loopt medio 2026 af. Hieronder kan je zijn hoogtepunten bekijken.

Poll: Zou jij Camara graag voor jouw favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024