Miserie bij Club Brugge: Gaat Scott Parker nu al Carl Hoefkens achterna?

Miserie bij Club Brugge: Gaat Scott Parker nu al Carl Hoefkens achterna?
Dinsdag 07 februari 2023 - 13:00   I   door Redactie

Club Brugge probeert wanhopig een doorstart te maken onder de nieuwe trainer Scott Parker, maar het lijkt dat blauw-zwart van de regen in drop is terechtgekomen.

Analisten en waarnemers breken zich het hoofd over wat de Engelsman nu toch allemaal aan het proberen is bij de landskampioen. Verschillende basiselftallen, vreemde wissels, tactische ingrepen die weinig tot niets bijbrengen.

"Ik snapte al niet waarom ze voor een buitenlandse trainer kozen, die de Belgische competitie helemaal niet kent", aldus ex-Club-speler Nordin Jbari bij SudPresse. "Nog verbazingwekkender vind ik dat Parker de hele structuur van zijn team gewijzigd heeft."

En de analist laat geen spaander heel van de nieuwe coach. "Het ergste van al is nog dat hij heel veel tijd neemt om oplossingen te vinden voor problemen die hij zelf heeft gecreëerd." Waarmee Parker nu al Carl Hoefkens achterna lijkt te gaan.

Zo snel

Die wist op het einde ook niet meer van welk hout pijlen maken, met dat verschil dat Hoefkens wel eerst een heel succesvolle periode achter de rug had. En dat is ook waar collega-analist Thomas Chatelle op zinspeelt.

"Ik snap niet dat Hoefkens zo snel werd ontslagen", aldus Chatelle. "En van het trainersprofiel van Parker snap ik nog minder." Jbari besluit: "Ik heb de indruk dat hij bezig is met alles af te breken en dat dit een ploeg is die volop in de opbouw is."

Poll: Vind je dat Club Brugge Parker moet ontslaan?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024