Vincent Kompany wrijft het er echt nog eens goed in bij Anderlecht: "Krankzinnig!"

Vincent Kompany wrijft het er echt nog eens goed in bij Anderlecht:
Zondag 05 februari 2023 - 08:30   I   door Redactie

Hoe Vincent Kompany afgelopen zomer bij Anderlecht moest vertrekken is iets wat steeds zwaarder op de maag komt te liggen.

Vooral bij de supporters die niet alleen een paars-wit icoon kwijt zijn, maar hun geliefde paars-wit ondertussen steeds verder zien afglijden. In groot contrast met wat Kompany presteert bij zijn nieuwe club Burnley.

De Engelse tweedeklasser heeft er ondertussen een reeks van maar liefst negen opeenvolgende overwinningen opzitten in the Championship en promotie naar de Premier League lijkt nu al een feit. Extra pijnlijk voor Anderlecht en zijn fans.

Na 29 van de 46 competitiewedstrijden heeft Burnley op dit moment een voorsprong van 7 punten op het nummer twee en maar liefst 17 punten op het nummer drie. In de wetenschap dat de eerste twee rechtstreeks promoveren is het zo goed als binnen.

Complimenten

De Burnley-supporters weten alleszins niet wat hen overkomt en overladen hun nieuwe trainer op sociale media met complimenten. "Krankzinnig wat hij doet", valt daarbij onder meer te lezen. De Anderlecht-fans lezen met hartzeer mee.

Poll: Had jij gedacht dat Kompany het zo goed zou doen bij Burnley?

TAGS  I  Anderlecht  I  Burnley

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024