Geïrriteerde Ruud Vormer haalt uit naar ex-ploegmaats bij Club Brugge: "Verdorie, zeg!"

Geïrriteerde Ruud Vormer haalt uit naar ex-ploegmaats bij Club Brugge:
Zondag 22 januari 2023 - 11:30   I   door Redactie

Nu hij bij Zulte Waregem zit is Club Brugge voor Ruud Vormer een afgesloten hoofdstuk. Maar dat wil niet zeggen dat hij geen mening meer heeft.

In een triple-interview met Steven Defour en Marc Degryse was het die laatste die het onderwerp blauw-zwart aansneed. "Hoefkens heeft belangrijke spelers proberen aan te pakken, door hen naast de ploeg te zetten. Lang, Yaremchuk, Skov Olsen... Sorry, maar dan rijd je vroeg of laat jezelf dood."

Defour pikte er in Het Laatste Nieuws op in door te stellen dat hoe moeilijk het soms ook is, je als trainer voor een groot stuk moet proberen mee te gaan in het ego van je topspelers. "Voetballers blijven kleine kinderen. En hoe beter ze denken dat ze zijn, hoe erger."

En op dat moment kon Vormer het niet laten om te reageren. "Terwijl ze soms geen knikker raken. Verdorie, zeg." De opmerking van Defour dat al die sociale media er ook geen goed aan doen, verwees dan weer naar de reactie van Andreas Skov Olsen.

Niets meer

De Deen uitte zijn ongenoegen op Instagram nadat Hoefkens hem uit de selectie zette. Iets wat Vormer duidelijk niet kon hebben. "Vroeger zette een trainer je eruit en accepteerde je dat. Meer nog, je ging de volgende dag harder trainen. Maar nu... Nu doen ze niets meer voor je."

Poll: Vind je dat Vormer gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024