‘Van een ommekeer gesproken: Eden Hazard doet Real Madrid verstomd staan’

‘Van een ommekeer gesproken: Eden Hazard doet Real Madrid verstomd staan’
Vrijdag 23 december 2022 - 15:00   I   door Redactie

Eden Hazard nam na een teleurstellende wereldbeker afscheid van de Rode Duivels. Nu kan de voormalige kapitein zich voluit focussen op zijn carrière bij Real Madrid.

Al zou de club hem naar verluidt wel liefst zo snel mogelijk van de hand doen. Dat was althans voor het WK het geval, maar het Spaanse AS pakte vrijdag uit met een opvallend artikel.

Daar schreven ze dat “Hazard rebelleert tegen zijn lot” sinds hij terug is uit Qatar. Hij zou indruk maken op training en trainer Carlo Ancelotti lijkt tevreden te zijn van wat hij te zien krijgt.

De kans is dan ook niet onbestaande dat Hazard in de nabije toekomst nog een allerlaatste kans zal krijgen om zijn situatie bij Los Blancos te keren. De laatste keer dat hij voor Real speelde was in oktober, tegen RB Leipzig.

Transfer

Mocht Hazard zich niet kunnen doorzetten bij Real, dan zijn er genoeg gegadigden om hem deze zomer over te nemen. Vooral vanuit Amerika wordt er aan zij mouw getrokken. Inter Miami, Los Angeles FC en Toronto FC tonen belangstelling.

Poll: Zal Hazard volgend seizoen nog bij Real Madrid spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Inter Miami  I  Los Angeles FC  I  Toronto FC

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024