Beelden van heftige botsing tussen Louis van Gaal en Lionel Messi onthuld (VIDEO)

Beelden van heftige botsing tussen Louis van Gaal en Lionel Messi onthuld (VIDEO)
Zondag 11 december 2022 - 08:30   I   door Redactie

Eén van de meest beklijvende wedstrijden tot nu toe was Nederland-Argentinië. Al had die match wel een heel bittere nasmaak.

Want na de nipte kwalificatie van Argentinië via een strafschoppenreeks gingen spelers van beide landen met elkaar in de clinch. Het gevolg van uitspraken vooraf en vooral veel geniepig gedoe tijdens die penaltyreeks.

En ook Messi had nog een appeltje te schillen met een Nederlander. En dat was niemand minder dan Louis van Gaal. De ster van PSG haastte zich direct na de kwalificatie naar de Nederlandse bondscoach om hem iets duidelijk te maken.

Messi maakte het bekende gebaar dat hij zijn mond moest houden en gooide er vervolgens nog iets achteraan. De reactie van Van Gaal sprak boekdelen. Die keek met de ogen wijd gesperd toe en leek geshockeerd.

Man minder

De Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni kwam met een verklaring voor de woede van Messi. "Ik denk dat Leo zich geraakt voelde door de woorden van Van Gaal. Hij zei dat we met een man minder zouden spelen zonder bal, maar volgens mij was dat niet het geval."

Poll: Vind je dat Messi gelijk heeft om dit te doen?

TAGS  I  Nederland  I  Oranje  I  Argentinië

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024