Imke Courtois en co.: “Hazard moet overstap naar déze Belgische topclub maken”

Imke Courtois en co.: “Hazard moet overstap naar déze Belgische topclub maken”
Woensdag 07 december 2022 - 19:00   I   door Redactie

Eden Hazard heeft woensdagvoormiddag aangekondigd dat hij niet langer zal doorgaan als Rode Duivel. De kans lijkt groot dat hij na de nationale ploeg, ook Real Madrid zal moeten verlaten.

Momenteel is Hazard de speler die het meeste verdient bij Real Madrid. Dat vindt het bestuur logischerwijs niet oké, aangezien hij amper van de bank komt. Een transfer lijkt zich dan ook op te dringen. Als het deze winter niet gebeurt, dan wel deze zomer.

Bij Villa Sporza probeerden Imke Courtois en Arnar Vidarsson hem wat transferadvies te geven. Zo kwam onder meer een terugkeer naar Chelsea ter sprake. “Hazard moet niet naar Engeland gaan, hij moet naar een competitie waar het tempo wat lager ligt”, aldus Vidarsson.

“Zoals de Jupiler Pro League”, oppert Imke Courtois al lachend. “Antwerp!”, antwoordt Vidarsson zonder aarzelen. Beide analisten konden zich niet inhouden en schoten meteen in de lach. Hun voorstel was dan ook niet serieus bedoeld.

Antwerp

Antwerp heeft de laatste jaren heel wat ex-Rode Duivels aangetrokken, met wisselend succes. Het salaris van Eden Hazard gaan ze weliswaar niet kunnen betalen. Zelfs bij een transfer naar Chelsea zou hij stevig moeten inleveren.

Poll: Zal Eden Hazard ooit te bewonderen zijn in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  Antwerp

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024