‘KRC Genk krijgt plots fantastisch nieuws over terugkeer van Rode Duivel De Bruyne’

‘KRC Genk krijgt plots fantastisch nieuws over terugkeer van Rode Duivel De Bruyne’
Woensdag 30 november 2022 - 15:00   I   door Redactie

In tegenstelling tot bij De Rode Duivels, verkeerde Kevin De Bruyne vlak voor het WK bij Manchester City wél in topvorm. De spelmaker is stilaan een plan aan het maken voor wat hij na zijn spelerscarrière zal doen.

Eens hij Manchester City verlaat, lijkt de kans het grootste dat hij richting de MLS trekt. De Bruyne heeft zelf namelijk al aangegeven dat hij ooit nog in Amerika wil spelen. Maar ook met wat hij daarna zal doen is hij al bezig. Zo werkte hij in mei succesvol een driejarige trainerscursus af, die bij de Duivels gegeven werd door Kris Van der Haegen.

Van der Haegen vertelt bij Knack dat hij De Bruyne ooit ziet terugkeren bij KRC Genk: “Over een jaar of vijf, zes stopt hij en zal hij misschien opnieuw verhuizen naar de regio Genk. Zijn zoontjes zullen beginnen te voetballen, bij Racing Genk wellicht. Wat gaat die club doen? Toch Kevin De Bruyne binnenhalen, zeker!”

“Je kunt geen betere jeugdtrainer hebben”, vertelt Van der Haegen. “En als Kevin interesse heeft om betrokken te zijn bij de eerste ploeg, dan zal Racing Genk dat graag laten gebeuren!”, klinkt hij zeker van zijn stuk. De Bruyne trainde als oefening trouwens de jeugdtalenten van Manchester City.

Poll: Zal De Bruyne ooit nog als speler aan de slag gaan bij KRC Genk?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  KRC Genk

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024