Kat Kerkhofs doet unieke onthulling over sfeer bij Rode Duivels: “Mega awkward”

Kat Kerkhofs doet unieke onthulling over sfeer bij Rode Duivels: “Mega awkward”
Dinsdag 29 november 2022 - 12:15   I   door Redactie

Er is al veel én er zal nog veel over geschreven worden: de sfeer bij de Rode Duivels staat hooggespannen. Althans, dat lijkt toch zo voor de buitenwereld.

Na de verloren wedstrijd tegen Marokko werd er voor de Duivels — en hun families — een barbecue georganiseerd. Die was al ingepland, maar viel per toeval op het ideale moment. Ook Kat Kerkhofs en baby Ciro Romeo waren aanwezig.

Bij de voetbalpodcast MIDMID Mondial bracht Kat — met het nodige sarcasme — verslag uit van de samenkomst: “We zijn na de match, in de leukste sfeer ter wereld, naar het hotel gereden. En dan hebben we nog een leuke barbecue gehad.”

“Toen al de spelers langskwamen zei ik: ‘Hey, çava?’ Maar het antwoord was heel duidelijk: ‘Ja, neen hé!’ Dat was kei-awkward”, vertelt de vrouw van Dries Mertens. Het verhaal dat de media rond de spanningen binnen de groep maakt is volgens Kerkhofs fel overdreven.

Ochtend

“Vandaag (maandag) stonden we op en iedereen zei dag tegen elkaar, zelfs met een kus”, gaat Kerkhofs verder. “Dus ik vind dat ze allemaal superlief zijn voor elkaar”, is haar duidelijke conclusie.

Poll: Gaan de Duivels nog doorstoten naar de achtste finale?

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024