‘Concrete interesse: Miljoenentransfer van Club-sterkhouder Skov Olsen in de maak’

‘Concrete interesse: Miljoenentransfer van Club-sterkhouder Skov Olsen in de maak’
Dinsdag 29 november 2022 - 11:30   I   door Redactie

Bij landskampioen Club Brugge zijn ze volop bezig aan de voorbereiding voor de tweede seizoenshelft. Voor de wintermercato de deuren opent, moet Club nog twee wedstrijden afwerken.

Tijdens de mercato zal de competitie niet stilliggen, daarvoor is er simpelweg niet genoeg tijd. Club Brugge zal naar alle waarschijnlijkheid wel opnieuw heel wat transfers afwerken, zowel inkomend als uitgaand. Eén van de spelers die Club deze winter lijkt te verlaten is Andreas Skov Olsen.

De Deen is momenteel aan het werk op het WK en er zouden al scouts van Tottenham naar hem zijn komen kijken. De interesse lijkt dan ook behoorlijk concreet. Het Engelse The Daily Express meldt dat Skov Olsen perfect in het profiel past dat Tottenham zoekt: een speler die de volledige flank voor zijn rekening kan nemen.

De directeur voetbalzaken bij Tottenham — Fabio Paratici — zou ook een boontje hebben voor Skov Olsen. The Daily Express weet dat Tottenham een bijzonder druk mercato voor de boeg heeft. Ze zouden met de nodige miljoenen klaarstaan om enkele versterkingen aan te trekken. Eén van de primaire targets is dus Skov Olsen.

Club Brugge

Blauw-zwart wist de Deen in januari 2022 voor zes miljoen euro weg te plukken bij Bologna. Skov Olsen kwam vooralsnog 38 keer in actie voor Club. Daarin wist hij 14 keer te scoren en 13 assists af te leveren. Zijn waarde wordt momenteel rond 20 miljoen euro geschat.

Poll: Zal Skov Olsen het transferrecord van De Ketelaere breken? (32 miljoen euro + bonussen)

TAGS  I  Club Brugge  I  Tottenham

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024