De Rode Duivels ontvangen stevige waarschuwing: “Ze hebben er het schijt aan!"

De Rode Duivels ontvangen stevige waarschuwing: “Ze hebben er het schijt aan!
Zaterdag 26 november 2022 - 10:00   I   door Redactie

Zondag spelen de Duivels hun tweede wedstrijd in de groepsfase van de wereldbeker. Tegen Marokko kunnen ze zich met een overwinning al kwalificeren voor de volgende ronde.

Daags voor die wedstrijd ging Het Nieuwsblad op bezoek bij Tarik Tissoudali, de Marokkaanse sterkhouder van AA Gent die al sinds het begin van het seizoen in de lappenmand ligt. De Marokkaan sprak onder meer over de aanpak van zijn nationale team.

“Ik weet hoe ze er bij Marokko voor leven. Als ze bijvoorbeeld weten dat De Bruyne last heeft van zijn enkel, of Lukaku van zijn knie, dan gaan ze er vol op”, stuurt Tissoudali een stevige waarschuwing naar de Duivels. Vooral Lukaku, die nog herstellende is van zijn hamstringblessure, zal dat niet graag horen.

“Ze gaan er alles aan doen om jullie beste spelers aan te pakken. Die hebben daar schijt aan, hè. Ze willen winnen. Maakt niet uit hoe”, zijn de duidelijke woorden van Tissoudali. “Negentig minuten wordt er oorlog gevoerd. Vechten, duels. Dat is de Marokkaanse mentaliteit”, concludeert de AA Gent-speler.

Poll: Zullen de Duivels winnen van Marokko?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Marokko

dinsdag 5 maart 2024

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024