Nainggolan haalt nog een laatste keer uit naar het Antwerp-bestuur: “Wegpesten”

Nainggolan haalt nog een laatste keer uit naar het Antwerp-bestuur: “Wegpesten”
Zaterdag 26 november 2022 - 09:00   I   door Redactie

Radja Nainggolan verblijft tijdens deze wereldbeker in Qatar. De middenvelder werd een aantal weken geleden na verschillende akkefietjes verbannen naar de B-kern van Antwerp. Na het weekend keert hij terug naar België om zijn training te hervatten.

Bij Het Nieuwsblad liet Radja Nainggolan zich nog een laatste keer uit over de situatie: “Antwerp heeft gezegd dat het zal meewerken aan een transfer. We zullen zien, hè. Ik weet nog altijd niet exact wat ik Antwerp misdaan heb.”

De ex-Duivel reed zonder geldig rijbewijs en rookte op de bank een e-sigaret, maar zijn straf lijkt hij buiten proportie te vinden: “Het is niet dat ik zoals Ronaldo bij Manchester United iedereen heb zitten uitschelden, hè. Ik train bij de B-kern nog altijd met de glimlach.”

“Wat moet ik anders?”, vraagt de middenvelder zich af. “Als ik een maand stillig, kan ik mijn kuiten van de grond schrapen. Ik moet maandag weer trainen met de B-kern van Antwerp”, deelt Nainggolan nog mee. “Ach, als ze me willen wegpesten: ik ben meer gewoon dan van kleedkamer wisselen!”

Poll: Vind jij dat Antwerp Nainggolan nog een laatste kans moet geven?

TAGS  I  Antwerp  I  Rode Duivels

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024