Ruud Vormer en Hans Vanaken zetten Noa Lang te kakken: “Paniek in zijn ogen!"

Ruud Vormer en Hans Vanaken zetten Noa Lang te kakken: “Paniek in zijn ogen!
Maandag 21 november 2022 - 08:00   I   door Redactie

Noa Lang mag zich misschien wel opmaken voor zijn debuut op de wereldbeker. Nederland speelt maandag zijn openingswedstrijd tegen Senegal. Lang zal normaal op de bank starten, maar een invalbeurt behoort zeker tot de mogelijkheden.

Net voor Louis van Gaal zijn selectie bekendmaakte was Noa Lang enorm gestresseerd, zo meldt Ruud Vormer bij Het Nieuwsblad. “Ik zat te ontbijten met Hans Vanaken, en Noa Lang liep er maar nerveus bij.”

“Rudy, ze mogen mij niet bellen tussen 8.30 uur en 10 uur want dan is het om te zeggen dat ik niet mee mag, zei hij”, vervolgt Vormer. “Zat die Noa daar op zijn eentje ergens te stressen. Ik zei tegen Hans: We gaan hem eens bij zijn kl*ten hebben!”

“We namen de iPhone en belden Noa met een anoniem nummer. Hij nam op en ik zag de paniek in zijn ogen”, vertelt Vormer. “Hallo?, klonk het gortdroog en bloedserieus. En toen keek hij onze richting uit en had hij het door. We gingen helemaal stuk.”

Selectie

Iets later raakte bekend dat Van Gaal Noa Lang geselecteerd had. Zijn selectie is op wat weerstand gebotst bij onze noorderburen, maar nu is het aan Lang om op het veld te bewijzen dat hij erbij hoort. “De opluchting en vreugde waren enorm groot toen zijn selectie bekend was”, deelt Vormer nog mee.

Poll: Als jij Noa Lang zou zijn, zou je dan kunnen lachen met deze grap?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nederland  I  Oranje

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024