Noa Lang onthult ware reden voor ambras met coach Carl Hoefkens bij Club Brugge

Noa Lang onthult ware reden voor ambras met coach Carl Hoefkens bij Club Brugge
Vrijdag 18 november 2022 - 10:00   I   door Redactie

Noa Lang bevindt zich momenteel met de Nederlandse nationale ploeg in Qatar. Een welkome verademing na de strubbelingen bij Club Brugge.

Want de plooien mogen nu dan wel weer platgestreken zijn, er was een periode waarin de bom tussen Lang en trainer Carl Hoefkens elk moment kon barsten. Oorzaak was de blessure van de Nederlander en het daaropvolgende bankzittersstatuut omdat de ploeg uitstekend draaide.

Maar vooral ook de manier waarop hij Lang reageerde. Met als dieptepunt de topper tegen Anderlecht waarvoor Hoefkens zijn sterspeler zelfs uit de selectie liet. Bij het Nederlandse NU.nl kwam Lang daarop terug en onthulde hij de reden voor zijn ongenoegen bij blauw-zwart.

"Toen ik geblesseerd was, gingen mijn gedachten al naar het WK", aldus Lang. "Ik vreesde even dat dat in gevaar zou komen, maar na zes, zeven weken was ik terug. Daarna ging het met ups en downs bij Brugge. Ik wilde meteen beslissend zijn, maar dat kon niet." Omdat Hoefkens dus vasthield aan zijn winnende basiself.

Keuzes

"Ik werd tegengehouden door keuzes van de trainer, zo voelde dat", gaf hij eerlijk toe. "Ik ben zelfs een keer uit de selectie gezet." Maar Lang kon zich herpakken en speelde zichzelf net op tijd in de ploeg om het WK te halen. "Het is nu weer opgelost, dat is het belangrijkste. Het zit weer goed met de trainer."

Poll: Snap je de frustraties van Lang?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Oranje

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024