Wesley Sonck maakt komaf met Club Brugge-speler: "Dat is helemaal niet nodig"

Wesley Sonck maakt komaf met Club Brugge-speler:
Donderdag 17 november 2022 - 08:00   I   door Redactie

Door het WK wordt het clubvoetbal wat naar de achtergrond geschoven, maar dat wil niet zeggen dat er niets te zeggen valt.

Want er zijn natuurlijk heel wat club-spelers die als international ook in actie gaan komen in Qatar. Club Brugge bijvoorbeeld wordt ruim vertegenwoordigd op Qatar. Zo is er onder meer Noa Lang die geselecteerd is voor de Nederlandse nationale ploeg.

Terwijl het tot voor kort toch helemaal niet zeker was dat de aanvaller mee zou gaan. Dat bondscoach Louis van Gaal besloot er toch voor te gaan, verbaast onder meer Wesley Sonck ten zeerste. Dat laat hij duidelijk blijken in Extra Time.

"Ik hoop voor Lang dat hij top is op het WK", aldus Sonck. "Want ik denk dat hij enorm energievretend is voor een trainersstaf. Lang is een goede voetballer. Maar hij doet dingen in een match die niet nodig zijn."

Ander niveau

En dat heeft volgens de analist zo zijn gevolgen. "Daarmee naait hij niet alleen de tegenstander op, maar ook zijn eigen mensen op het veld en op de bank. Dat Neymar dat doet, oké, maar die zit op een ander niveau dan Lang."

Poll: Vind je dat Sonck gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Oranje

dinsdag 5 maart 2024

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024