Peter Verbeke bracht Anderlecht-staff bij mekaar in hotelkamer van hoofdtrainer

Peter Verbeke bracht Anderlecht-staff bij mekaar in hotelkamer van hoofdtrainer
Zaterdag 05 november 2022 - 22:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht lijken ze stilaan uit hun donkere periode te kruipen. Paars-wit schoof twee weken geleden trainer Felice Mazzu aan de kant.

Laurent Deraed — de keeperstrainer onder Mazzu — kreeg samen met de T1 zijn C4. Bij Het Laatste Nieuws onthult hij dat Peter Verbeke de staff bij elkaar riep: “Dat gebeurde na de nederlaag op West Ham, in de hotelkamer van Felice Mazzu."

“Hij zei ons toen dat het steeds moeilijker werd om ons te blijven verdedigen naar de buitenwereld toe. De resultaten bleven uit en bij Anderlecht zijn die belangrijker dan bij eender welke club in België”, gaat de voormalige keeperstrainer van paars-wit verder.

“De druk van het management, de voorzitter, de fans, de media... Het werd stilaan onhoudbaar om daarmee om te gaan - ook voor Peter, die besloot een pauze in te lassen”, klinkt het bij Deraed. “Tegen Club hebben we het hoofd boven water gehouden en hadden we zonder Mignolet zelfs verdiend gewonnen!”

Herbronnen

De druppels waren de nederlagen tegen Zulte Waregem en Standard. “Ik moet herbronnen voor ik aan een nieuwe uitdaging begin en dat geldt ook voor Mazzu. Felice is momenteel op vakantie, maar we bellen wel elke dag”, gaat Deraed verder.

“Wat Felice gaat doen? Eerlijk, dat weet ik niet”, concludeert Deraed. “Hij heeft een serieuze klap gekregen. Maar hij is een rasechte winnaar met de nodige veerkracht. Felice voelt zich dus zeker niet verslagen.”

Poll: Vind jij dat Verbeke zijn job goed uitvoert bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  West Ham United  I  Zulte Waregem  I  Standard

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024