'Bom barst volledig bij Paris Saint-Germain: Woeste Kylian Mbappé is het kotsbeu'

'Bom barst volledig bij Paris Saint-Germain: Woeste Kylian Mbappé is het kotsbeu'
Dinsdag 11 oktober 2022 - 15:00   I   door Redactie

Na een wat een gerust knotsgekke transferzomer mag genoemd worden staat het Europese voetbal opnieuw op zijn kop.

Oorzaak: Kylian Mbappé. Zowel het Spaanse Marca als het Franse RMC Sport melden dinsdagmiddag immers dat de supersonische aanvaller PSG komende winter absoluut verlaten. Iets wat hij vorige zomer eigenlijk al had willen doen.

Beide bronnen schrijven dat de relatie tussen de Fransman en de Parijse club compleet verzuurd is en hij het volledig gehad heeft. Het was al langer duidelijk dat de slechte relatie tussen Mbappé enerzijds en Neymar en Messi anderzijds niet houdbaar was.

Maar omdat Lionel Messi PSG sowieso aan het einde van het seizoen verlaat en er ook voor Neymar een oplossing gezocht werd, ging iedereen ervan uit dat het wel zou goedkomen. Niet dus. De breuk lijkt definitief.

Negatieve spiraal

"Mbappé is in zo'n negatieve spiraal terechtgekomen dat hijzelf stelt dat hij PSG in januari zal verlaten als er een mogelijkheid is", klinkt het bij RMC Sport. "In elk geval is het na dit seizoen einde verhaal, hij is het compleet zat."

De aanvaller maakte eind vorig seizoen al een verrassende ommekkeer toen hij na fel geflirt met Real Madrid dan toch besloot een nieuwe monstercontract tot 2025 te tekenen in Parijs. Die beslissing is nu dus in zijn gezicht ontploft.

Poll: Denk je dat Mbappé effectief zal vertrekken in januari?

TAGS  I  PSG  I  Real Madrid

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024