RSC Anderlecht geeft in de slotfase alles nog uit handen in de Conference League

RSC Anderlecht geeft in de slotfase alles nog uit handen in de Conference League
Donderdag 06 oktober 2022 - 20:35   I   door Redactie

Anderlecht probeerde donderdagavond tegen West Ham de crisis af te wenden. Bij de recordkampioen was er geen plek voor Jan Vertonghen. De Rode Duivel kwam ziek aan op de club en werd logischerwijs gepasseerd door Mazzu.

Anderlecht-West Ham United 0-1

De eerste grote kans was voor paars-wit. Verschaeren speelde Silva aan in het strafschopgebied, maar zijn schot werd afgeblokt. De grootste kans in de eerste helft was weliswaar voor West Ham, maar Benrahma legde de bal ver boven de lege kooi van Van Crombrugge.

Door een tekort aan efficiëntie aan beide kanten eindigde de eerste helft op een brilscore: 0-0. Julien Duranville kwam na de pauze Amuzu vervangen en zorgde meteen voor een aantal verticale acties. Ook Benito Raman kreeg nog 25 minuten van Felice Mazzu.

Na 70 minuten was het welletjes voor West Ham-trainer David Moyes. De coach bracht enkele sterkhouders tussen de lijnen en dat rendeerde. Scamacca scoorde de eerste goal van de avond in de 80ste minuut. Silva kreeg iets later een enorme kans op de gelijkmaker, maar Areola bracht redding. 

Doelpuntenmakers:

80’ Scamacca 0-1

Rangschikking:

1 West Ham     (7-3)
2 Anderlecht    4 (1-1
3 Silkeborg       (7-4)
4 FCSB              1 (1-8)

Poll: Wie was de beste speler op het veld bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  West Ham United

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024