Simon Mignolet heeft heel duidelijke boodschap voor Club-fans: “Hoeft niet meer”

Simon Mignolet heeft heel duidelijke boodschap voor Club-fans: “Hoeft niet meer”
Woensdag 05 oktober 2022 - 17:00   I   door Redactie

Simon Mignolet was dinsdagavond tegen Atlético Madrid een van de absolute uitblinkers. De doelman was niet te passeren en had een groot aandeel in de overwinning van Club Brugge.

Voorafgaand aan die wedstrijd gaf het Club-sluitstuk een uitgebreid interview bij De Morgen. Daar sprak hij onder meer over de transferperikelen die zich deze zomer rond hem voordeden. AS Monaco en Napoli zouden geïnteresseerd geweest zijn in de doelman.

“Er was interesse, maar het huwelijk Club Brugge-Simon Mignolet is heel mooi”, opent Mignolet bij De Morgen. “Ik heb mijn makelaar onmiddellijk meegegeven dat ik nog een aantal jaren op het hoogste niveau wil spelen en dat ik dat hier bij Club kan”, gaat de keeper verder.

“In tegenstelling tot Vanaken heb ik het buitenland al meegemaakt. Voor mij hoeft het niet meer. Hier speel ik elke week en dat wil ik zo houden. Ik hoef me niet meer te bewijzen”, aldus de zelfverzekerde doelman. Het lijkt er dus op dat Mignolet zijn carrière bij Club wil afsluiten, wat zonder twijfel als muziek in de oren van de fans klinkt.

Vertrouwen

“Vorig jaar had ik het moeilijk en maakte ik enkele flaters. Als je zo’n storm overleeft, krijg je vertrouwen”, aldus Mignolet. “Ik ben ook efficiënter geworden. En als je het goed doet, word je vanzelf beter. Vertrouwen geeft me nog meer vertrouwen. Ik weet me in Brugge gesteund door het bestuur, de staf en de fans”, concludeert de gelukkige doelman.

Poll: Zal Mignolet in het seizoen 24/25 nog onder de lat staan bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Napoli  I  AS Monaco

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024