Club-trainer Hoefkens moet onverhoopte aanpassingen doorvoeren voor Atlético

Club-trainer Hoefkens moet onverhoopte aanpassingen doorvoeren voor Atlético
Maandag 03 oktober 2022 - 13:30   I   door Redactie

Dinsdagavond spelen Club Brugge en Atlético Madrid hun derde wedstrijd in deze Champions League-campagne. Club Brugge is de leider in de poule, met drie punten voorsprong op Atlético en Leverkusen.

In aanloop naar de wedstrijd van dinsdag werkte Club maandagvoormiddag zijn laatste training af. Daar waren heel wat opvallende zaken te noteren. Zo trainden Abakar Sylla en Clinton Mata — die beiden het duel tegen KV Mechelen nog misten — weer vlot mee met de groep.

Toch viel er ook enkele minder positieve zaken te noteren tijdens de groepstraining. Zo ontbrak Dedryck Boyata nog steeds op het veld, maar ook Dennis Odoi en Andreas Skov Olsen waren niet van de partij op om zich klaar te stomen voor de Champions League-wedstrijd.

Vooral het feit dat Skov Olsen niet aanwezig was op de training zorgt voor ongerustheid. De sterkhouder miste ook al de wedstrijd tegen KV Mechelen wegens ziekte. De kans lijkt dus bijzonder klein dat Skov er dinsdag bij zal zijn. Hoefkens heeft gelukkig een brede kern om zijn verlies op te proberen vangen. 

Poll: Welke speler zal jij het hardste missen tegen Atlético?

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid  I  Chamions League

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024