Toby Alderweireld terechtgewezen door Antwerp: "Hebben zijn makelaar gebeld"

Toby Alderweireld terechtgewezen door Antwerp:
Donderdag 29 september 2022 - 13:30   I   door Redactie

Bij de Rode Duivels vergaat het Toby Alderweireld niet zo goed, in tegenstelling tot bij Antwerp. Al komt er nu wel een verhaal naar boven waarbij hij werd terechtgewezen.

En dat heeft alles te maken met de transfersoap die zich in augustus afspeelde waarbij de overgang van het Qatarese Al-Duhail bijzonder moeizaam verliep. En waar Alderweireld zelf nog een extra dimensie aan toevoegde die bij Antwerp zeer slecht viel.

Met name de tweet "Relaxing And Feeling Content" oftwel RAFC die de verdediger de wereld instuurde, waarbij hij cryptisch aankondigde dat de transfer in orde was nog voor de deal ook officieel werd afgerond. 

"Dat vond ik op dat moment totaal niet nodig", verklapt Antwerp-CEO Sven Jaecques nu aan Het Nieuwsblad. "We waren er toen dicht bij, maar dat soort zaken kan de onderhandelingen toch nog bemoeilijken."

Makelaar

"Toby en zijn familie wilden ontzettend graag terugkomen. Dat siert hen en dat vind ik tof. Maar op dat moment was die tweet geen hulp voor ons", aldus nog Jaeques. "Toen heb ik zijn makelaar toch eens gebeld. Die wist uiteraard van niks."

Poll: Vind je dat Alderweireld die tweet mocht sturen?

TAGS  I  Antwerp  I  Al-Duhail  I  Tottenham  I  Rode Duivels

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024