Philippe Clement krijgt ervan langs ondanks belangrijke overwinning: "Waarom?!"

Philippe Clement krijgt ervan langs ondanks belangrijke overwinning:
Maandag 12 september 2022 - 11:30   I   door Redactie

Philippe Clement veroverde vorig seizoen nog alle harten in Monaco door na de winterstop een fantastische reeks neer te zetten. Dit jaar verliep de competitiestart een pak stroever voor Clement en zijn ploeg, maar intussen lijken ze weer op volle toeren te draaien.

Dankzij een overwinning tegen Olympique Lyon maken de Monegasken namelijk de aansluiting bij de top van het klassement. Momenteel staan ze zevende met 11 op 21. De supporters van Monaco hadden aan het begin van het seizoen hun twijfels, maar lijken nu terug achter hun trainer te staan.

Toch zal iedere actie van Clement nauwkeurig gevolgd worden. Zo krijgt de trainer al enkele wedstrijden op rij te horen dat hij zijn wissels pas enorm laat doorvoert. Dat lag volgens de fans van AS Monaco aan de basis van de late tegengoal afgelopen weekend. Gelukkig voor Clement hield Monaco de drie punten thuis: het werd 2-1.

Als Monaco deze lijn weet door te trekken, zal Clement zich niet snel zorgen moeten maken over zijn functie. De succescoach werd eerder dit seizoen al uitgeschakeld in de voorrondes van de Champions League, waardoor het nu in de Europa League aantreedt. Daar staat het na één wedstrijd gedeeld aan de leiding van zijn groep. 

Poll: Volg jij de prestaties van Clement bij Monaco?

TAGS  I  AS Monaco  I  Olympique Lyon

dinsdag 5 maart 2024

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024