Fans vatten amper wat Union doet tegen Glasgow Rangers: "Dat is gewoon briljant"

Fans vatten amper wat Union doet tegen Glasgow Rangers:
Dinsdag 09 augustus 2022 - 21:33   I   door Redactie

Dinsdagavond speelde Union in de terugmatch van de derde Champions League-voorronde tegen de Glasgow Rangers voor het geld en de eer.

En aan de rust hadden ze nog alle kansen om zich te kwalificeren. Want de Brusselaars haalden het einde van de eerste helft met 1-0. Ze werden wel 45 minuten lang weggeduwd door de thuisploeg, maar konden met veel strijdlust overleven.

En dat werd door de fans toegejuicht op sociale media. Vooral doelman Anthony Moris dan, die met een geweldige reflex uitpakte. Alleen was hij ook kansloos tegen de strafschop die Union vlak voor rust tegenkreeg na hands van Van der heyden.

Niet onterecht, maar er zijn maar weinig ploegen die een stormloop in Ibrox Park zó overleven. Na de meer dan verrassende 2-0-zege uit de heenmatch dus opnieuw een halve stunt. Die een hele kan worden als Union na rust blijft standhouden.

Poll: Denk je dat Union dit kan volhouden?