'Ophef in Madrid: Hazard kan ogen niet geloven na wraakmanoeuvre bij Real'

'Ophef in Madrid: Hazard kan ogen niet geloven na wraakmanoeuvre bij Real'
Zondag 19 juni 2022 - 18:00   I   door Redactie

Ondanks de financiële druk op het voetbal door de coronacrisis blijft er bij momenten met enorme sommen gegoocheld worden. Zeker bij de absolute Europese topclubs.

En daarbij worden soms ziekelijke spelletjes gespeeld. Want nadat de Spaanse vereniging van profclubs onder impuls van Real Madrid officieel klacht indiende tegen PSG, dit na de peperdure contractverlenging van Kylian Mbappé wegens financieel wanbeheer, slaan de Parijzenaars nu terug.

En dat doen ze door... Vinicius Junior proberen weg te kapen. Marca schrijft dat PSG de Braziliaanse flankaanvaller, die zich vorig seizoen tot revelatie ontpopte en onder meer de Champions League hielp winnen, probeerde te overtuigen om zijn contract bij Real Madrid niét te verlengen. 

Om hem zo in 2024 transfervrij naar Parijs te lokken met een jaarsalaris van maar liefst veertig miljoen euro. Als wraakmanoeuvre kan dat tellen natuurlijk. Bovendien zou dat ook een geweldig perspectief bieden voor Eden Hazard die zich nu gebarreerd ziet door Vinicius Jr. Afwachten hoe dit afloopt.

Poll: Vind je dit kunnen van PSG?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  PSG

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024