'Wouter Vandenhaute wrijft zich in de handen: Miljoenentransfer in de maak'

'Wouter Vandenhaute wrijft zich in de handen: Miljoenentransfer in de maak'
Dinsdag 22 maart 2022 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht kreeg afgelopen weekend een serieuze klap van AA Gent. Paars-wit verloor met 1-0 en verdwijnt zo uit de top vier. Desondanks zijn ze bij het bestuur ook al bezig met volgend seizoen.

Er komen namelijk heel wat spelers terug uit het buitenland. Denk bijvoorbeeld maar aan Michel Vlap. Anderlecht plukte de Nederlandse middenvelder in 2019 voor bijna zeven miljoen euro weg bij Heerenveen. Hij kon nooit zijn stempel drukken en werd daarna verhuurd aan Arminia Bielefeld en FC Twente.

In Enschede zijn ze helemaal overtuigd van zijn kwaliteiten en zouden ze hem graag definitief willen overnemen. Anderlecht zou akkoord zijn met een transfersom van om en bij de twee miljoen euro. Als beide clubs akkoord zijn, is er natuurlijk ook nog de speler zelf die moet meewerken.

En ook dat lijkt geen probleem te worden, want Vlap ziet een overstap ook wel zitten. "Wie weet ben ik er volgend jaar weer, als ze tevreden over me zijn", zei hij bij De Telegraaf. "Ik heb het in ieder geval ontzettend naar mijn zin. Er is af en toe app-contact met Anderlecht en verder weet ik nog niet welke kant het op zal gaan."

Poll: Heeft Vlap nog een toekomst bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Arminia Bielefeld  I  FC Twente  I  Heerenveen  I  AA Gent

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024