Wouter Vandenhaute mag jackpot voor smaakmaker helemaal vergeten

Wouter Vandenhaute mag jackpot voor smaakmaker helemaal vergeten
Donderdag 24 februari 2022 - 21:00   I   door Redactie

Er bestaat geen twijfel over dat er na het seizoen heel wat sterkhouders zullen vertrekken uit onze competitie. Denk maar aan Charles De Ketelaere, Noa Lang en Paul Onuachu, maar ook Michael Murillo is klaar voor een stap hogerop.

De 26-jarige Panamees kwam in 2020 voor 680.000 euro over van New York. Hij is niet meer weg te denken uit de ploeg van Vincent Kompany. Afgelopen winter flirtte hij al met Spartak Moskou, maar Anderlecht wou hem niet laten gaan.

Bij Anderlecht hopen ze vijf miljoen euro voor hem te vangen, maar volgens een anonieme makelaar is dat overdreven. "Je moet ook realistisch zijn en clubs investeren het minst in een rechtsachter", zei hij bij La Dernière Heure. Zijn marktwaarde wordt geschat op vier miljoen euro.

Paars-wit heeft nochtans nood aan financiële middelen. Ze hopen een groot deel van de basisploeg bijeen te houden, maar Zirkzee zal vermoedelijk definitief vertrekken. Een nieuwe spits zou dan prioriteit worden, maar dan moet er wel eerst geld binnenkomen natuurlijk.

Poll: Hoeveel is Michael Murillo waard?

TAGS  I  Anderlecht  I  Spartak Moskou

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024