Denis Odoi laat zich niet doen en legt Club Brugge-fans het zwijgen op

Denis Odoi laat zich niet doen en legt Club Brugge-fans het zwijgen op
Donderdag 03 februari 2022 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge haalde op het laatste nippertje nog Denis Odoi binnen. De ex-speler van Anderlecht kwam voor 700.00 euro over van het Engelse Fulham. De meeste Club-fans waren niet echt opgezet met de transfer.

Dat kwam uiteraard door zijn verleden bij aartsrivaal Anderlecht. "De wedstrijden op Brugge waren niet meteen iets waar ik bijzonder naar uitkeek. Ik vind het geen gezellig stadion", zei hij toen onder andere. Hij ging in zijn paars-witte periode ook meermaals het Club-vak uitdagen.

Woensdag kwam hij in de eerste helft Matej Mitrovic vervangen en dat deed hij bijzonder goed. "Denis is heel goed ingevallen. Ik vond dat ik moest ingrijpen na die gele kaart. En we deden het ook niet goed achterin", zei Club-coach Alfred Schreuder bij Het Laatste Nieuws.

Ook Simon Mignolet is tevreden met de komst van de ervaren verdediger. "We kunnen niet anders dan blij zijn dat hij erbij is. Hij heeft direct minuten gepakt en dan zie je wat hij kan bijdragen aan het team. Hij heeft zóveel ervaring en bagage", sloot hij af.

Poll: Vind jij de komst van Denis Odoi een goede zaak voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Fulham  I  Anderlecht

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024