'Manchester United geeft komst van Griezmann op en gaat voluit voor twee andere topspitsen'

'Manchester United geeft komst van Griezmann op en gaat voluit voor twee andere topspitsen'
Maandag 06 maart 2017 - 17:45   I  

Antoine Griezmann wordt al een tijdje gelinkt aan Manchester United. De Fransman leek de volgende toptransfer van United te worden, maar dat lijkt nu in het water te vallen.

Om verschillende redenen zou de transfer niet haalbaar zijn voor United, weet The Independent. Ten eerste zou Atlético Madrid absoluut niet willen meewerken aan een transfer. De Spaanse topclub wil niet dat Griezmann nu vertrekt, volgend seizoen wordt er immers gespeeld in het gloednieuwe stadion en Atlético wil dat Griezmann daarbij is. Griezmann heeft weliswaar een afkoopsom in zijn contract, maar volgens de Engelse krant zou dat een erg ingewikkeld proces zijn. Bovendien duiken er ook geruchten op dat Griezmann nu liever naar Real Madrid zou verhuizen.

Mourinho heeft twee alternatieven aangeduid. De eerste is niet de minste. United wil namelijk Robert Lewandowski losweken bij Bayern München. De Pool tekende nog maar net een nieuw contract, maar United wil testen hoeveel hij zou moeten kosten. Daarnaast is hun oog ook gevallen op Kylian Mbappé. Het Franse toptalent van AS Monaco is een van de seizoensrevelaties. Hij toonde zich in de Champions League door te scoren tegen Manchester City.

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024