Thibaut Courtois neemt ingrijpende beslissing over zijn toekomst

Thibaut Courtois neemt ingrijpende beslissing over zijn toekomst
Zaterdag 11 december 2021 - 13:45   I   door Redactie

Thibaut Courtois heeft de voorbije jaren bij Real Madrid zijn status als één van de beste doelmannen ter wereld alleen maar bevestigd. Gelukkig op het veld, maar ook ernaast.

En dat heeft hem aan het denken gezet. In een open brief onthult hij op zijn persoonlijke website nu zijn toekomstplannen. "Na zes jaar is Madrid mijn thuis geworden", valt er te lezen. "De mensen hier, hun gastvrijheid, het eten, het weer, dit land ..., hebben me allemaal overtuigd dat Madrid de plek is waar ik na mijn carrière wil leven."

Extra factor is zijn rol als vader. Met zijn ex-vriendin Marta Domínguez heeft Courtois immers twee kinderen, Adriana en Nicolas, die in Madrid wonen. "Toen ik in Londen woonde reisde ik elke vrije dag naar hier om hen te zien, ook al was het maar voor enkele uurtjes. Nu kan ik aan hun zijde staan op alle belangrijke momenten in hun leven."

Het ziet er dus niet naar uit dat Courtois snel van plan is om van club te wisselen. Of het zou al een héle grote ploeg moeten zijn en hij zou financieel de slag van zijn leven moeten slaan.

Poll: Denk jij dat Courtois Real Madrid nog zal verlaten?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024