Jelle Van Damme (37) denkt aan verrassende terugkeer: "Testen gedaan"

Jelle Van Damme (37) denkt aan verrassende terugkeer:
Zondag 18 juli 2021 - 16:00   I   door Redactie

Jelle Van Damme zit ondertussen al bijna een jaar zonder club en bovendien wordt hij er dit jaar 38. Maar toch heeft hij zijn voetbalcarrière nog niet opgegeven.

Eerder al verklaarde de verdediger dat hij een interessant voorstel zou overwegen. Dat deed hij naar aanleiding van 'Free Players FC', een project om werkloze voetbalprofs te ondersteunen in hun zoektocht naar een nieuw contract.

Van Damme is 'ambassadeur' van het project en is zelf ook nog op zoek naar een nieuwe werkgever. Dat bevestigde hij nog eens bij Eleven Sports. "Ik ben fit, dat weet ik zelf ook wel. Ik heb een paar weken geleden nog een paar testen gedaan."

Waarmee hij zijn kandidatuur stelt bij eventueel geïnteresseerde clubs. "Ik denk dat ik nu fitter ben dan toen ik gestopt ben, door de problemen hier met Lokeren. De goesting is er nog en ik kan het nog. Je moet niets uitsluiten in het leven."

Poll: Denk jij dat Jelle Van Damme nog een club gaat vinden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Lokeren-Temse

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024