Ruben Van Gucht gaat volledig de mist in bij Martínez: "Hij moet eerst goed luisteren"

Ruben Van Gucht gaat volledig de mist in bij Martínez:
Maandag 14 juni 2021 - 08:00   I   door Redactie

Je kan dezer dagen je televisie niet opzetten of er is altijd ergens wel iets van het EK te zien. Zeker op VRT, dat de rechten bezit. Al loopt niet altijd alles van een leien dakje. Zo ook in Villa Sporza zondagavond.

In de talkshow met Karl Vannieuwkerke is er naast een praatronde met een aantal centrale gasten ook altijd een rubriek waarin Ruben Van Gucht iemand mag interviewen. Deze keer was dat Robert Martínez.

Maar het liep mis toen Van Gucht de bondscoach een stelling van Franky Van der Elst voorlegde waarbij die zou beweerd hebben dat Youri Tielemans niet genoeg de ruimte zocht. Een stelling waar Martínez helemaal niet mee akkoord ging.

Vraag verkeerd

Niet verwonderlijk, want in de studio zei analist Gert Verheyen vlakaf dat Van Gucht gewoon de vraag verkeerd had gesteld. "Dat is niet de opmerking die Franky heeft gemaakt. Franky had het niet over de ruimte, maar wel over de snelheid van inspelen."

(LEES VERDER ONDER DE FOTO)

"Natuurlijk is Martínez daar dan niet mee akkoord, want hij krijgt niet dezelfde vraag. Dié vraag over de snelheid van inspelen stelt Ruben niet. Dus hij moet eerst goed luisteren wat Franky zegt." Een serieuze veeg uit de pan.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Villa Sporza

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024