Dennis neemt Club Brugge compleet bij verrassing

Dennis neemt Club Brugge compleet bij verrassing
Zaterdag 05 juni 2021 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge gaat er prat op dat het over een uitstekende kleedkamer beschikt. Met voldoende sterke karakters om de groep onder controle te houden en omzeggens geen rotte appels.

Vandaar ook dat Emmanuel Dennis moest vertrekken. De aanvaller had zich onmogelijk gemaakt bij blauw-zwart en de Bruggelingen waren maar wat blij dat ze hem afgelopen winter konden verhuren aan FC Köln.

Met de hoop dat Dennis zich daar in de kijker kon spelen en ze hem vervolgens voor een deftige som konden verkopen. Maar dat draaide helemaal anders uit. Ook in Duitsland kon hij zich niet gedragen en FC Köln was maar wat blij dat ze hem konden terugsturen.

Maar bij Club Brugge zitten ze dus niet te wachten op hem en dat hebben ze spits ook duidelijk gemaakt. Die heeft de boodschap blijkbaar begrepen, want op Instagram pakte hij uit met een foto in een fitnesszaal waarbij hij een shirt van... Galatasaray aanheeft.

Woelwater

De Turkse media beschouwden dat meteen als een teken dat er een transfer naar de Turkse topclub zit aan te komen. Alleen vielen ze in Brugge compleet uit de lucht en aanzien ze dit als een zoveelste escapade van het Nigeriaanse woelwater waar ze toch nooit vat op hebben gehad.

Al hopen ze natuurlijk wel vurig dat het effectief tot een overgang komt. Naar Galatasaray of éénder welke club. Zolang ze maar definitief van Dennis 'The Menace' verlost zijn. 

 

Poll: Denk jij dat Club Brugge Dennis zal kwijtspelen komende zomer?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Köln  I  Galatasaray

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024