'Robert Lewandowski verrast Bayern München en maakt shocktransfer'

'Robert Lewandowski verrast Bayern München en maakt shocktransfer'
Zaterdag 15 mei 2021 - 14:00   I   door Redactie

Robert Lewandowski (32) heeft wellicht zijn laatste titel met Bayern München veroverd. Er zijn de jongste weken flink wat signalen die erop wijzen dat de Poolse doelpuntenmachine gaat vertrekken in de Allianz Arena.

In Duitsland doen er veel geruchten de ronde omtrent de toekomst van Lewandowski. De aanvaller zou via zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi aan het bestuur van Bayern München laten weten hebben dat hij na dit seizoen vertrekt.

Lewandowski heeft op zijn 32ste nood aan een nieuw avontuur en wil andere oorden opzoeken. De spits droomt er naar verluidt van om in Spanje of Engeland doelpunten te gaan maken. Ploegen als Real Madrid, Manchester City en Chelsea liggen op de loer.

Donderslag bij heldere hemel

Bij Bayern München sloeg het nieuws in als een bom. Voor de Duitse recordkampioen kwam de vertrekwens van Lewa als een donderslag bij heldere hemel. Bayern hoopt zijn sterspeler nog op andere gedachten te brengen, maar dat lijkt verloren moeite.

Lewandowski is niet van plan om terug te komen op zijn beslissing. Volgens zijn zaakwaarnemer gaat de Pool in de zomer een grote transfer maken. Afwachten waar Lewandowski straks zal belanden.

Poll: Bij welke club zou jij Lewandowski graag zien tekenen?

TAGS  I  Bayern München  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  Chelsea

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024