Nicolas Lombaerts (36) staat voor opvallende terugkeer in Jupiler Pro League

Nicolas Lombaerts (36) staat voor opvallende terugkeer in Jupiler Pro League
Zaterdag 15 mei 2021 - 09:00   I   door Redactie

Nicolas Lombaerts hield het iets meer dan een jaar geleden voor bekeken als profvoetballer. Op zijn 36 geniet de gewezen Rode Duivel nu van het leven, maar maakt hij ook werk van een nieuw avontuur in de voetbalwereld.

Zo is de kans reëel dat Lombaerts binnenkort aan de slag gaat bij AA Gent. "Ik ben momenteel volop bezig met mijn trainerscursus en dat bevalt me enorm. Ja, ik sprak inderdaad ook al met enkele mensen bij AA Gent, maar ik ben er nog niet helemaal uit", vertelt Lombaerts in Het Nieuwsblad.

Assistent bij A-ploeg?

"Ik wil me ook niet te snel binden of me vastpinnen op een bepaalde functie. Ik sluit ook niets uit: zo sta ik zowel open voor een rol in een jeugdopleiding, maar ik zou ook zeker niet neen zeggen tegen een aanbieding als assistent bij een eerste elftal", voegt de ex-verdediger er nog aan toe.

En wie weet kiest Lombaerts niet eens voor rol als coach. "Er zijn ook nog andere mogelijkheden in het voetbal, dus ik hou graag al mijn opties nog even open", besluit de ex-speler van Club Brugge, AA GentZenit Sint-Petersburg en KV Oostende.

Poll: Denk jij dat er een goede trainer schuilt in Nicolas Lombaerts?

TAGS  I  AA Gent  I  Zenit Sint-Petersburg  I  KV Oostende  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024