'Belgische topclub zet zinnen op enfant terrible Emmanuel Dennis'

'Belgische topclub zet zinnen op enfant terrible Emmanuel Dennis'
Vrijdag 16 april 2021 - 12:00   I   door Redactie

Het staat nu al vast dat Club Brugge komende zomer definitief afscheid gaat nemen van Emmanuel Dennis. De 23-jarige Nigeriaan heeft geen toekomst meer in het Jan Breydelstadion. Nu is de vraag wie Dennis zal overnemen.

Dennis kon zich tot dusver niet in de kijker spelen bij FC Köln. De Duitse formatie huurt Dennis tot eind dit seizoen van Club Brugge, maar heeft zich dat ongetwijfeld al beklaagd. Köln heeft geen enkele intentie om Dennis definitief over te nemen en stuurt de aanvaller straks terug naar België.

Eerder deze week raakte dan weer bekend dat het Italiaanse Atalanta zich graag zou willen versterken met Dennis. De onderhandelingen tussen club en speler zouden zelfs al aan de gang zijn. Al is het wel nog niet helemaal duidelijk of het wel tot een deal zal komen.

Atalanta krijgt concurrentie

Dennis hoeft echter niet te wanhopen. In Duitsland klinkt het ondertussen dat het enfant terrible van Club Brugge interesse geniet van verschillende ploegen. Franse en Spaanse subtoppers zouden op Dennis azen, terwijl ook een niet nader genoemde Belgische topclub zijn zinnen heeft gezet op de Nigeriaan.

Veel zal afhangen van wat Dennis zelf wil. Het is geweten dat de aanvaller enorm ambitieus is. In het verleden gaf hij nog aan dat hij de absolute top wilde bereiken. Hij lijkt dan ook maar weinig te voelen voor een andere Belgische ploeg. Maar als Dennis nog steeds de top wil bereiken, zal hij misschien toch even in de spiegel moeten kijken.

Poll: Vind jij dat Dennis een nieuwe kans moet krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  FC Köln  I  Atalanta

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024