Simeone: "Goals van Carrasco niet belangrijkste, daarmee is hij even waardevol"

Simeone:
Maandag 31 oktober 2016 - 19:30   I  

Rode Duivel Yannick Carrasco schitterde nogmaals bij Atlético Madrid dit weekend. Deze keer was Malaga het slachtoffer, Carrasco scoorde tweemaal.

Coach Diego Simeone was achteraf uiterst tevreden. “Zijn goals zijn niet het belangrijkste voor ons, zijn tactische discipline is minstens even waardevol. Hij denkt aan het teambelang. Zo hoort dat bij ons. Het lijkt wel alsof hij hier al vijf jaar speelt. Het toont hoeveel potentieel hij heeft. Nu startte hij in de basis met de inzet van een invaller. Yannick is een erg ambitieuze kerel. Ik hoop dat hij die ambitie vasthoudt.”

Ook Carrasco zelf was logischerwijze in zijn nopjes. “Ik ben blij dat we gewonnen hebben, want het is voor elke ploeg lastig als je met tien man komt te staan. Maar de ploeg heeft het goed opgelost.” Het contract van Carrasco werd nog maar net verlengd. “Ik ben blij met het vertrouwen dat ik hier krijg. Een tweede seizoen bij een club is normaal altijd beter dan het eerste omdat je aan de competitie gewend bent. Je voelt je beter thuis.”

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024