Mignolet verklapt het geheim achter al zijn strafschopreddingen

Mignolet verklapt het geheim achter al zijn strafschopreddingen
Donderdag 02 februari 2017 - 14:52   I  

Tegen Chelsea was Simon Mignolet de grote held bij Liverpool. Hij stopte de strafschop van Diego Costa, waardoor de wedstrijd op een gelijkspel eindigde.

Mignolet is inmiddels een uitstekende reputatie aan het uitbouwen. Hij kreeg er veertien tegen, zes daarvan redde hij. In de Premier League doet niemand beter. "Het is natuurlijk een mooie statistiek, waar ik trots op ben. Het is vooral een kwestie van je huiswerk goed te doen. Normaal gezien is Eden Hazard de strafschopnemer bij Chelsea, maar hij was al gewisseld", vertelt hij aan Het Belang van Limburg. "Dan weet je dat je Diego Costa kan krijgen. Het is niet alleen een kwestie van een goeie hoek te kiezen, je moet ook je hand er nog tegen krijgen, want die penalty was best hard getrapt.”

Op een staande ovatie in de kleedkamer moest hij echter niet rekenen. “Na zo'n match geef je interview na interview. Toen ik in de kleedkamer kwam, was bijna iedereen al vertrokken. Natuurlijk krijg je wel felicitaties van veel mensen. Dit was een belangrijke penalty. Het was ook goed dat ik belangrijk kon zijn voor de ploeg na die vrije trap in de eerste helft.”

TAGS  I  simon mignolet  I   liverpool

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024