'Barcelona brengt officieel bod uit op Neymar, Lautaro én topspeler van Man City'

'Barcelona brengt officieel bod uit op Neymar, Lautaro én topspeler van Man City'
Maandag 23 maart 2020 - 15:30   I   door Redactie

FC Barcelona is bezig met zijn transferhuiswerk voor volgend seizoen. De Catalaanse grootmacht maakt momenteel werk van de terugkeer van Neymar, een nieuwe spits en een centrale verdediger.

Spaanse en Italiaanse media melden dat het Barcelona menens is om volgend seizoen over een absolute topploeg te beschikken. Barça zou sterspeler Lionel Messi voorin willen koppelen aan zijn maatje Neymar (28, PSG) en landgenoot Lautaro Martinez (22, Internazionale).

Op die laatste werd al een officieel bod uitgebracht. Barcelona bood Inter 70 miljoen euro cash plus Nelson Semedo en Arturo Vidal aan. Verder zou ook een officieel bod op Neymar niet lang meer op zich laten wachten. Hoeveel PSG aan zijn superster wil verdienen, is echter nog niet duidelijk.

Laporte

Tot slot is Barcelona ook van plan om Aymeric Laporte (25) naar Camp Nou te halen. Mundo Deportivo meldt dat de Catalanen willen profiteren van de lastige situatie bij Manchester City, dat twee jaar lang niet zou mogen deelnemen aan de Champions League.

Bij Barcelona kennen ze Laporte nog heel goed van zijn tijd bij Athletic Bilbao. Barça wilde Fransman met Baskische roots twee jaar geleden al aantrekken, maar Laporte opteerde toen voor een vertrek naar Manchester City. Hoeveel Laporte moet kosten, is nog niet duidelijk.

Poll: Wie van deze drie spelers heeft Barcelona het dringendst nodig?

TAGS  I  Barcelona  I  Manchester City  I  Internazionale  I  PSG

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024