Lukaku breekt helemaal in quarantaine: "Dit kan ik niet eens meer doen" (VIDEO)

Lukaku breekt helemaal in quarantaine:
Vrijdag 20 maart 2020 - 08:00   I   door Redactie

Het zijn moeilijke tijden voor iedereen. Ook voor Romelu Lukaku. De spits van Internazionale en de Rode Duivels begint vandaag (vrijdag, nvdr.) aan zijn tiende dag in quarantaine. Lukaku heeft het moeilijk, zoveel is duidelijk.

“Gisteren werd ik bijna gek. Ik kan niet naar buiten, ik kan niet winkelen. Ik zit opgesloten”, tekent Het Laatste Nieuws op uit een interview dat Lukaku gaf aan gewezen Arsenal-spits Ian Wright. “Ik zit hier intussen al negen dagen. Ik mis het normale leven. Bij mijn mama zijn, bij mijn zoon, bij mijn broer. Het contact met mensen van wie je houdt. Je kan zelfs geen contact hebben met een normale mens.”

"Ik moet voorzichtig zijn. Mijn mama heeft diabetes. Dus ik kan niet eens naar huis gaan en haar een knuffel geven. Mams komt niet meer buiten. Mijn broer en ik zeiden direct: jij gaat niet meer op stap. Geen denken aan. Ze komt in de tuin. En ’s avonds, als het donker is, kan ze een luchtje gaan scheppen, maar niet meer dan dat.”

"Op momenten als deze waardeer je pas wat je hebt"

Ondanks de moeilijke omstandigheden, doet Inter er alles aan om zijn spelers zo goed mogelijk bij te staan. “Ze hebben me een fiets gebracht. Weet je, in Milaan leven alle spelers in het centrum. In kleine appartementen. Ik heb niet veel ruimte. Woensdag in de group chat vroegen ze ons: wie heeft er geen fiets of loopband thuis. Veel spelers antwoordden: ik, ik, ik. Twee uur later stond ze daar met een fiets aan de deur.”

“Ze brengen me ook elke dag eten. Ik sta op een strikt dieet: vis, groenten. Om 12u ’s middags zenden ze iemand van het trainingscomplex om lunch rond te brengen. Natuurlijk mis ik de trainingen en het voetballen in grote stadions. Op momenten als deze waardeer je pas wat je hebt. Ik prijs mij terecht heel gelukkig. Zeker als je weet waar ik vandaan kom", besluit Lukaku.

Poll: Vind jij dit erg voor Lukaku?

TAGS  I  Internazionale  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  voetbal

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024