'Anderlecht haalt volgend seizoen mogelijk deze toptrainer in huis'

'Anderlecht haalt volgend seizoen mogelijk deze toptrainer in huis'
Woensdag 27 maart 2019 - 17:07   I   door Redactie

Voorlopig zwaait Fred Rutten nog de plak. Hoewel hij enkele maanden geleden zijn krabbel onder een contract van onbepaalde duur zette, is het lang niet zeker of hij ook komend seizoen nog actief zal zijn bij paars-wit.

In een interview met Sport/Voetbalmagazine geeft Michael Verschueren toe dat Anderlecht na het ontslag van Hein Vanhaezebrouck hoopte op de komst van Phillip Cocu of Frank de Boer.

"We hadden een lijst met kandidaten opgesteld en Rutten stond erop. Maar we hebben zeker geen rangschikking gemaakt van de kandidaat-trainers. We zijn de lijst afgegaan en van twee trainers dachten we: dat zou niet slecht zijn (Frank de Boer en Phillip Cocu, nvdr.). Later zijn we bij Rutten uitgekomen, maar dat wil niet zeggen dat hij minder valabel was dan de anderen", aldus de technisch directeur van Anderlecht.

Volgend seizoen?

De Boer koos voor een avontuur bij Atlanta United in de Verenigde Staten, terwijl Cocu na zijn ontslag bij Fenerbahçe toe was aan enkele maanden rust. Het is goed mogelijk dat hij komende zomer, met de nodige vertraging, tóch nog de nieuwe trainer van Anderlecht wordt.

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  PSV  I  Cocu  I  Rutten  I  voetbal

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024