Vriendin van Karl Vannieuwkerke klapt uit de biecht: "Dat was schrikken, zeg!"

Vriendin van Karl Vannieuwkerke klapt uit de biecht:
Woensdag 20 februari 2019 - 21:01   I   door Redactie

Karl Vannieuwkerke vormt sinds vorig jaar een stel met Caroline Vereenooghe. Hij vond na de breuk met zijn ex-vrouw opnieuw liefde bij de West-Vlaamse dierenarts. In Humo doet Vereenooghe haar verhaal.

“We hebben elkaar ontmoet op een culinair event in Diksmuide”, vertelt ze in het weekblad. “Ik kijk geen televisie en heb een tijd in het buitenland gewoond: ik wist dus niet wie hij was.”

Uiteindelijk begonnen Caroline en Karl een relatie en ondertussen zijn ze zelfs al in blijde verwachting van een kindje. “We hadden allebei een duidelijke kinderwens, dat was al vlug duidelijk, en we wilden geen drie jaar wachten. Maar dan weet je nog niet of het wel zal lukken, hé."

"Ik had al bij een paar vriendinnen gezien dat het niet altijd gemakkelijk gaat, dus leek het ons beter om niet te lang te wachten. Het was even schrikken toen ik plots zwanger bleek te zijn. Natuurlijk zijn we supertevreden maar Karl wilde dit jaar met de fiets naar Compostela rijden en ik was nog van plan om een halve triatlon te doen in Dubai. Dat zal dus voor later zijn.”

Leeftijdsverschil

Dat Karl een stuk ouder is, maakt Caroline niets uit. “We zouden nooit bij elkaar gepast hebben als we even oud waren geweest", zegt ze daar nog over.

Poll: Vind jij hen een mooi koppel vormen?

TAGS  I  Vannieuwkerke

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024