‘Club Brugge moet 15 miljoen betalen voor topaanwinst’

‘Club Brugge moet 15 miljoen betalen voor topaanwinst’
Maandag 18 februari 2019 - 20:34   I   door Redactie

Club Brugge wil de komende maanden nog vol voor de titel strijden, maar in de zomer staat blauw-zwart wel voor een erg belangrijke transferperiode. Club dreigt enkele van zijn sterkhouders kwijt te spelen. Zo staat het bijvoorbeeld al vast dat Wesley Moraes andere oorden gaat opzoeken.

Volgens Marc Degryse zou Victor Osimhen een uitstekende opvolger zijn voor Wesley. Osimhen maakt dit seizoen het mooie weer bij Sporting Charleroi, maar is wel nog steeds eigendom van Wolfsburg. Charleroi kan hem definitief overnemen van de Duitse subtopper voor 3,5 miljoen euro en dat lijkt het ook te gaan doen.

Waar Osimhen volgend seizoen zal spelen, is niet duidelijk. AC Milan en PSV trekken reeds aan zijn mouw en er wordt gesproken van een transferbedrag van - hou u vast - 15 miljoen euro. Als Club Brugge Osimhen naar Jan Breydel wil halen, zal het dan ook diep in de buidel moeten tasten.

Vorige zomer doorgestuurd

Pijnlijk detail: vorige zomer legde Osimhen nog medische testen af bij Club Brugge, maar blauw-zwart vond die niet goed genoeg. Er was twijfel over de fysieke paraatheid van de Nigeriaan, die nog niet lang hersteld was van een zware knieblessure.

Poll: Zou jij Osimhen graag bij Club Brugge zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi  I  PSV  I  AC Milan  I  Wolfsburg

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024